nSight on asiakkaiden mielestä yksi Suomen parhaista!

nSightin vuosi 2023 on alkanut mitä parhaimmissa merkeissä! Saimme kuulla olevamme Vuoden Toimisto -kilpailun finaalissa, eli yksi kolmesta parhaasta asiakasymmärrystoimistosta Suomessa!

Anna 20.1.2023 2 min lukuaika

Vuoden Toimisto -kilpailu on itseasiassa tutkimus! Se tarkastelee vuosittain erilaisia tutkimus-, markkinointi- ja viestintäpalveluita ostavien asiakkaiden tyytyväisyyttä palveluita tarjoaviin toimistoihin, toimiston valintaan vaikuttavia kriteereitä sekä alan kehityssuuntia. Voittajat valitaan siis asiakkaiden mielipiteisiin perustuen ja siksi olemmekin erityisen ylpeitä menetyksestämme! Vuoden toimisto -kilpailu järjestettiin Suomessa jo seitsemättä kertaa, mutta nSightille tämä oli ensimmäinen kerta – ja valtavan arvokas tunnustus ja palaute tekemästämme työstä.

Odotamme jännityksellä helmikuista finaalia ja lopullista sijoitustamme kolmen parhaan joukossa. Mutta vielä tärkeämpää on itse tutkimuksen tulokset, joihin pääsemme finaalin jälkeen tutustumaan. On todella mielenkiintoista päästä paneutumaan tutkimukseen, jossa selvitetään meidän asiakkaidemme näkemyksiä ja odotuksia! Yleensä kun olemme itse tutkimusten tekijöinä, eikä suinkaan kohteina. Tulosten avulla voimme varmasti tunnistaa asioita ja odotuksia, joiden puitteissa voimme kehittää toimintaamme ja palveluitamme edelleen, jotta asiakaskokemus olisi jatkossa vielä parempi! Siitä lisää sitten seuraavassa postauksessa!

Kiitos tästä menestyksestä kuuluu tietysti yhtäältä nSight-tiimille, joka on tehnyt hienoa työtä ja toisaalta upeille asiakkaillemme, jotka ovat antaneet meille verrattain uutena toimijana mahdollisuuden näyttää kyntemme ja vieläpä käyttäneet aikaansa tutkimukseen vastaamiseen! Olemme todella kiitollisia ja onnellisia saamastamme palautteesta!